Universitatea Nationala de Aparare

"Carol I"

 

 

Conferința științifică internațională STRATEGII XXI cu tema „România și noua dinamică de putere în relațiile internaționale

 


 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a organizat astăzi, cu prilejul Zilei Drapelului Național, conferința științifică internațională STRATEGII XXI cu tema „România și noua dinamică de putere în relațiile internaționale”, desfășurată sub patronajul Colegiului Național de Apărare.

Evenimentul, organizat pe secțiunile „Probleme actuale ale securității și bună guvernare” și „Istorie și geopolitică”, s-a constituit într-o platformă academică de dezbateri asupra problemelor actuale ale securității naționale, internaționale și a noilor realități geopolitice și geostrategice ale anului 2020.

În deschiderea conferinței au luat cuvântul șeful Colegiului Național de Apărare, comandantul (rectorul) Universității Naționale de Apărare „Carol I”, secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale în Ministerul Apărării Naționale, locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului Statului Major al Apărării, și redactorul șef al săptămânalului „Observatorul militar”.

Activitatea a reunit personalități marcante din sfera științifică, politică și militară, din Administrația publică, Ministerul Apărării Naționale, Serviciul de Telecomunicații Speciale, precum și cadre didactice, cercetători științifici și cursanți ai Colegiului Național de Apărare.

 

 

 

News

STRATEGII XXI

Sub egida STRATEGII XXI se derulează anual o serie de conferinţe ştiinţifice de amploare, organizate de către facultăţi şi centre de cercetare din universitate.

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - FCSM

“TEHNOLOGII – APLICATII MILITARE, SIMULARE SI RESURSE”
Facultatea de comandă şi stat major
Bucureşti, 21-22 mai 2020

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - FSA

“SCHIMBĂRI STRATEGICE ÎN SECURITATEA ŞI RELAŢIILE INTERNAŢIONALE”
Facultatea de Securitate şi Apărare
Bucureşti, 09-10 aprilie 2020

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - Scoala Doctorala

Conferinţa internaţională
„GLOBAL SECURITY AND NATIONAL DEFENCE”
UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE “CAROL I”
SCOALA DOCTORALA
Bucureşti, România, 07 - 08 mai 2020

Pentru mai multe informatii click aici


Evenimente

Comunicate de presa

Anunturi