Universitatea Nationala de Aparare

"Carol I"

 

Atelierul de fapte bune.

„Studenții Sectorului 5, pentru oamenii Sectorului 5”

 

Studenții Departamentului de comunicare strategică, publică și interculturală din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, în parteneriat cu Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” din Sectorul 5, organizează evenimentul caritabil ,,Balul de Cristal”, în data de 11 decembrie 2019, la Palatul Bragadiru din București.

Studenții voluntari, sub atenta coordonare a lect.univ.dr. Corina ILIE și cu sprijinul Centrului Cultural și de Tineret, realizează produse handmade, care vor fi scoase la licitație pentru o strângere de fonduri și de alte donații venite din partea studenților, a cadrelor didactice și a altor persoane generoase. Efortul, dăruirea și implicarea se vor reflecta în produsele finale, realizate cu suflet pentru suflet. Sumele colectate din vânzarea produselor vor fi donate cazurilor sociale aflate în îngrijirea centrelor din subordinea Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului, Sectorul 5, București.

Persoană de contact pentru detalii despre eveniment: student Bianca PINTILIE, telefon 0745.161.445, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

STRATEGII XXI

Sub egida STRATEGII XXI se derulează anual o serie de conferinţe ştiinţifice de amploare, organizate de către facultăţi şi centre de cercetare din universitate.

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - FCSM

“TEHNOLOGII – APLICATII MILITARE, SIMULARE SI RESURSE”
Facultatea de comandă şi stat major
Bucureşti, 21-22 mai 2020

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - FSA

“SCHIMBĂRI STRATEGICE ÎN SECURITATEA ŞI RELAŢIILE INTERNAŢIONALE”
Facultatea de Securitate şi Apărare
Bucureşti, 09-10 aprilie 2020

Pentru mai multe informatii click aici


STRATEGII XXI - Scoala Doctorala

Conferinţa internaţională
„GLOBAL SECURITY AND NATIONAL DEFENCE”
UNIVERSITATEA NAŢIONALĂ DE APĂRARE “CAROL I”
SCOALA DOCTORALA
Bucureşti, România, 07 - 08 mai 2020

Pentru mai multe informatii click aici